bátaszék

2018.06.05. 15:54

Félmillió forint volt a pénztárcában, amit elloptak

A bácsalmási rendőrök a bejelentést követően húsz percen belül elfogták a három katymári gyanúsítottat.

police.hu

Egy bátaszéki férfi lopás miatt tett bejelentést a Bácsalmási Rendőrőrsre június 4-én 13 óra 15 perckor. A rendelkezésre álló adatok szerint nem sokkal korábban egy helyi pizzéria teraszán rövid időre őrizetlenül hagyta pénztárcáját, amit ismeretlen személy ellopott. A tárcában több mint 500 ezer forint készpénz, személyes iratok és egy bankkártya volt.

Az esetet az üzlet biztonsági kamerája rögzítette. A felvétel alapján a sértett részletes személyleírást adott az egyenruhásoknak, akik azonnal keresni kezdték az elkövetőket.

A bácsalmási rendőrök rövid időn belül beazonosították és 13 óra 35 perckor elfogták a három katymári lakost. A 34 éves nőt, a 26 éves férfit és fiatalkorú társukat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Ruházatukból előkerült az eltulajdonított pénztárca és annak teljes tartalma, így a sértett rövid időn belül visszakapta értékeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!