Kék hírek, bulvár

2016.12.31. 16:14

A biztos fagyhaláltól mentették meg a nénit

A rendőrök találtak rá szombaton hajnalban a 89 éves eltűnt nénire Kecskeméten.

baon.hu

Egy 89 éves asszony eltűnéséről értesítették a kecskeméti rendőröket december 31-én 2 óra 10 perckor. A zavartan viselkedő asszony 1 óra 40 perc körül hagyta el otthonát.

Az egyenruhások alaposan átvizsgálták a környéket: a szomszédos utcákat, a lépcsőházakat, a parkokat, a buszmegállókat. A fagyos éjszakában végzett keresés során 4 óra 30 perckor állampolgári segítségnek köszönhetően megtalálták a nőt egy bokor tövében feküdve.

A rendőrök a kocsijukban lévő pokróccal betakarták az idős asszonyt és az időközben értesített mentők kiérkezéséig a fűtött autóba ültették. A Police Medic elsősegélynyújtó képzésén szerzett ismereteikkel megvizsgálták, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság azt kéri mindenkitől, hogy figyeljenek a rászorulókra! Nem csak az utcán, a lakókörnyezetükben is élhetnek hideg, fűtetlen lakásban idős, beteg vagy egyéb okból segítségre szorulók.
Ha a szabadban magatehetetlen embert látnak, azonnal hívják a 107-es vagy 112-es segélyhívók valamelyikét!

 

Címkék#Kecskemét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!