Kék hírek, bulvár

2016.09.30. 15:22

Biztonságot az Éveknek

Közlekedésismereti vetélkedőket, egészségügyi szűréseket és egyéb kulturális programokat szerveztek a szakemberek Kiskunhalason.

police.hu

A Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közreműködésével szeptember 29-én - az Idősek Világnapja alkalmából - „Biztonságot az Éveknek” címmel Kiskunhalason a Tiszti Klub épületében egész napos megelőzési programot szervezett a térség nyugdíjasainak.
 
A programon résztvevőknek közlekedésbiztonsági témájú előadásokat, közlekedésismereti vetélkedőt, egészségügyi szűréseket, továbbá egyéb kulturális programokat szerveztek a szakemberek.
 
A program célja az időskorúak közlekedésbiztonságának javítása, közlekedési ismereteinek bővítése, különös tekintettel a gyalogos és kerékpáros közlekedésre.


 
A rendezvényt Arató László r. ezredes, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese és Farkas Dániel, Kiskunhalas város alpolgármestere nyitotta meg.

 

Címkék#Kiskunhalas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!