Kék hírek, bulvár

2016.05.07. 09:30

Rablókat, garázdát és részeg sofőrt fogtak el a rendőrök

A rendőrök elől menekült az az ittas, jogosítvány nélkül vezető autós, aki pénteken kidöntött egy villanyoszlopot Hajóson.

baon.hu

Megyénkben az elmúlt 24 órában 1 súlyos és 3 könnyű sérüléssel járó, valamint 8 anyagi káros közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság május 6-án 3 órakor rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást indított M. Milán 28 éves és K. Roland 23 éves helyi lakosok ellen. A férfiak megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy 2016. május 5-én 21 óra körüli időben megjelentek az egyik kiskunhalasi üzletben, ahol a 24 éves sértettet az értékei átadására szólították fel, melynek a férfi nem tett eleget. Ezt követően K. Roland a férfit bántalmazni kezdte, ököllel mellkason ütötte, illetve megszorította a nyakát. 28 éves társa eközben szóban további bántalmazással fenyegette a sértettet, aki mindezek hatására odaadta értékeit. Ezután a férfiak távoztak a helyszínről. A rendőrök gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették a párost és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.
 
A Kecskeméti Rendőrkapitányság május 6-án 21 óra 50 perckor garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette A. Ferenc 26 éves tiszaalpári lakost. A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy május 6-án 20 óra 30 perc és 21 óra közötti időben megjelent az egyik tiszaalpári presszóban, majd ott ököllel kitörte az egyik ajtó ablakát, majd összetört egy mobiltelefont, végül két férfit bántalmazott.
 
A Kalocsai Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette L. Zoltán 36 éves hajósi lakost. A férfit május 6-án 9 óra 30 perckor Hajóson, a Rákóczi utcában ellenőrizni akarták a járőrök. A sofőr a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyta és Audi személygépkocsijával nagy sebességgel továbbhaladt. Ezt követően a sofőr a Zrínyi utcára kanyarodva egy balra ívelő kanyarban elvesztette az uralmát a járműve felett és egy fa villanyoszlop beton gyámjának ütközött. A helyszínen a helyi lakossal szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Az intézkedés során továbbá kiderült, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik és a Kecskeméti Törvényszék 2018. június 7-ig, valamint a Kalocsai Járásbíróság 2016. június 4-ig eltiltotta a járművezetéstől.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!