Kék hírek, bulvár

2016.04.19. 15:31

Rongálókat keres a rendőrség

A rendőrség keresi azokat az ismeretleneket, akik korábban megrongálták Kecskeméten, a Széchenyi téren lévő tulipános praxinoscope mobil térplasztikát.

police.hu

Ismeretlen tettesek március 31. 23 óra és április 1. 7 óra között Kecskeméten, a Széchenyi téren elhelyezett tulipános praxinoscope mobil térplasztika egyes elemeit lopták el. Az elemek közül a tulipános részt a park egyik bokrában találták meg.
 
A feltételezet elkövetőkről felvételek is készültek.

Fotók: police.hu

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható férfiakat felismeri, illetve az eseménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111, „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, illetve a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!