Kék hírek, bulvár

2016.04.04. 10:12

Kóbor kutyák okoztak halálos balesetet, keresik a gazdáikat

Kóbor kutyák miatt bokrosodott meg egy kocsit húzó ló Kiskunhalason, a 81 éves hajtó leesett a bakról, később a kórházban meghalt. A rendőrök keresik a kutyák gazdáit.

baon.hu

A rendőrség közlése szerint március 16-án 11 óra 15 perc körüli időben Kiskunhalas lakott területén belül, a Petőfi utca és a Harangos tér kereszteződésében 6-8 kóbor kutya rontott rá egy lovas kocsira.  A kutyáktól a ló megriadt, áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, felhaladt az útpadkára, majd a füves területen állt meg. A baleset során a jármű 81 éves hajtója a kocsiról a Harangos tér aszfaltjára esett, melynek következtében az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérüléseket szenvedett, majd a kórházi ellátás ellenére életét vesztette.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható kutyákat felismeri, illetve az eseménnyel információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/55-111, „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, illetve a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 [caption id="" align="aligncenter" width="650"] Ezeket a kutyákat, illetve gazdáikat keresi a rendőrség
[/caption]

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!