Kék hírek, bulvár

2016.04.28. 09:48

A betörő a pincéjében ásta el az ellopott tárgyakat

A bátmonostori férfit több betöréssel is gyanúsítják. Melléképületében elásva megtalálták a rendőrök a lopott zsákmány egy részét és a betörések során használt eszközöket is.

police.hu

2016 februárjában betört egy férfi egy bátmonostori cég telephelyére és több villanymotort és egy hűtőládát lopott el. További öt betörésről érkezett bejelentés a rendőrségre márciusban. Közülük három esetben arany ékszereket, készpénzt, számítógépet, bankkártyát és egyéb használati tárgyakat lopott el az elkövető, két alkalommal pedig semmit sem sikerült magával vinnie.


 
A nyomozás során a rendőrök arra gyanakodtak, hogy a hat vagyon elleni bűncselekményt ugyanaz a személy követte el. Április 26-án több helyen házkutatást tartottak a lopott tárgyak felkutatása érdekében.
 
A nyomozók S. Gábor melléképületében elrejtve megtalálták az ellopott zsákmány egy részét, valamint több olyan eszközt is, amelyeket a betörésekhez használhatott.


 
A 29 éves bátmonostori lakost lopás bűntett, lopás vétség és lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Fotók: police.hu
[/caption]

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!