Kék hírek, bulvár

2016.02.14. 19:54

Testvére ölhette meg a milliomos nőt

Erődítmény szerű otthona, a kamerák és a biztonsági személyzet sem volt elég, hogy megvédjen egy Münchenben élő magyar származású milliomos nőt. A rendőrök szerint testvére ölhette meg. A férfit Garán fogták el a rendőrök - számolt be róla az RTL Híradó.

Zs. D.

Testvére ölhetett meg egy magyar származású, Münchenben élő milliomos nőt - számolt be róla az RTL Híradó. A férfi kiment hozzá látogatóba, és a gyanú szerint megfojtotta. A nő holttestére február elején, bútorszállítók találtak rá. A német rendőrök magyar kollégáiktól kérték, hogy fogják el a feltételezett gyilkost. Két nappal később Garán kapták el.

A 38 éves nőnek a müncheni újságok szerint luxus élete volt, egy német milliomoshoz ment feleségül. Férje nemrég, 63 éves korában meghalt, a vagyona az asszonyra szállt. Az RTL Híradó szerint a nő tartotta kapcsolatot a rokonaival, sokszor járt Magyarországon. Testvére és annak felesége a Baja közelében lévő Garán él.

Február 5-én magyar rendőrök mentek a férfiért garai otthonába, ahol újabb bizonyítékokat találtak a férfi ellen. Az RTL Híradó úgy tudja, hogy már a gyilkosság felfedezése után európai elfogatóparancsot adtak ki a meggyilkolt nő öccse ellen. Nem sokkal az előtt ért haza Münchenből, hogy a rendőrök elfogták. Február 11-én visszaszállították a férfit Németországba.

Az RTL Híradó úgy tudja, a német rendőrök gyanúját az keltette fel, hogy a megölt milliomos nő teljes vagyonát öccsére hagyta végrendeletében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!