Kék hírek, bulvár

2016.01.04. 08:51

Szigetelőszalaggal kötözték a székhez a férfit és a nőt

Valószínűleg egy korábbi tartozást akart behajtani az a két férfi, akik - a rendőrségi gyanú szerint - bántalmaztak és szigetelőszalaggal megkötöztek egy párt Lajosmizsén.

baon.hu

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Lajosmizsei Rendőrőrse személyi szabadság megsértése bűntett, kifosztás bűntett, önbíráskodás bűntett és testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2016. január 3-án 14 óra 44 perckor őrizetbe vette K. Zoltán 49 éves és K. Patrik 27 éves helyi lakosokat.

Bejelentés érkezett a rendőrősre január 2-án, miszerint a gyanúsítottak 2015. december 29-én 15 óra 30 perc körüli időben megjelentek Lajosmizse Bene tanya egyik ingatlanában, ahol az ott lakó nőt és férfit bántalmazták. A bántalmazás és fenyegetések hatására a sértettekkel K. Patrik íratott egy-egy elismervényt egy több mint 1,9 millió forint összegű tartozás elismeréséről – írja a police.hu.

A rendőrség közlése szerint a gyanúsítottak ezt követően elvették a nő és férfi mobiltelefonját, majd szigetelőszalaggal megkötözték őket. A férfi elárulta, hogy hol vannak a házban értékeik, ezután a gyanúsítottak a sértettekről a kötözéshez használt ragasztószalagot levágták, majd elhagyták a helyszínt. Mindkét sértett az elsődleges orvosi szakvélemény alapján könnyű sérülést szenvedett.

 

Ezek is érdekelhetik