Kék hírek, bulvár

2016.01.03. 10:48

Lógós, prostituált és jogsi nélkül vezetők őrizetben

Két jogosítvány nélkül vezető, és egy közmunka elől meglógó férfit, illetve egy prostituáltat vettek őrizetbe a rendőrök.

baon.hu

Hiába tiltotta el a Kecskeméti Járásbíróság a vezetéstől, mégis volán mögé ült a kecskeméti K. Krisztián. A 30 éves férfit pénteken éjjel igazoltatták a rendőrök a Széchenyi körúton, majd autójából egyenesen a rendőrségre vitték és őrizetbe vették.
Egy nappal később ugyanígy járt a soltvadkerti V. Gábor is. A 26 éves férfit Kiskőrösön, a Kossuth Lajos utcában igazoltatták a rendőrök, akkor derült ki, hogy 2017. január 29-ig el van tiltva a járművezetéstől.

Elfogatóparancsot adott ki a Kecskeméti Törvényszék egy 36 éves bácsalmási férfi ellen. K. Lászlót azért keresték, mert csak részben teljesítette a rá jogerősen kiszabott 50 óra közmunkát. A férfit számára a rendőrségen ért véget a szilveszteri buli, újévkor, hajnali negyed háromkor vették őrizetbe a rendőrök.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság 2016. január 2-án 21 óra 40 perckor tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vette B. Jennifer 20 éves helyi lakost, aki Kecskeméten, a Mezei utcában, védett övezetben végzett prostitúciós tevékenységet.

 

Ezek is érdekelhetik