Kék hírek, bulvár

2015.11.26. 14:53

Divatot teremthet a férfi, aki zsákkal a lábán indult el betörni

Mókásan beöltözött betörőt fogtak a rendőrök Tiszaalpáron tegnap előtt.

police.hu

November 24-én este Tiszaalpáron, a Halász utca egyik hétvégi házában idegen zajokat hallottak a szomszédok, és tudták nincs otthon a tulajdonos. Értesítették a zsarukat: Heinrich Gábor rendőr zászlós és Ledniczky Tibor rendőr főtörzsőrmester, valamint a szolgálaton kívüli helyi körzeti megbízott, Mizere Krisztián rendőr zászlós azonnal a helyszínre sietett. Az egyenruhások is zajokat hallottak a padlásáról, ezért felkiabáltak. Az 51 éves D. István jött le a létrán teljes "álcában", "hangtompítós" cipőben, de mint tudjuk, ez a módszer mégsem bizonyult elég halknak. A tiszaalpári betörőt elfogták és előállították a rendőrségre, ahol le is fotózták egyedi öltözékében.

Vele szemben a Kecskeméti Rendőrkapitányság Tiszakécske Rendőrőrse lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - bűnügyi őrizetbe vétele mellett - indított nyomozást. A rendőrök kezdeményezték a férfi előzetes letartóztatását.

[caption id="" align="aligncenter" width="430"] A rendőrség készítette Istvánról a divatfotókat Fotó: police.hu
[/caption]

 

<!-- Divatot teremthet a férfi, aki zsákkal a lábán indult el betörni Mókásan beöltözött betörőt fogtak a rendőrök Tiszaalpáron tegnap előtt. police.hu A rendőrség készítette Istvánról a divatfotókat Fotó: police.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!