Kék hírek, bulvár

2015.09.15. 13:08

Tizenhat városban lopott a tolvajbanda

A trió rendszeresen járt fürdőkbe, ahol az öltözőszekrényekből értéktárgyakat loptak el, melyek egy részét eladták egy palesztin férfinak.

police.hu

Sz. Péter 55 éves, B. József 52 éves és U. Judit 50 éves budapesti lakosok ellen indult a nyomozás, akik 2013. május 11. és 2013. szeptember 25. között 16 város gyógy- és élményfürdőjének több öltözőszekrényét feltörték és készpénzt, okmányokat, telefonokat, pénztárcákat, ékszereket és egyéb értéktárgyakat vittek el belőlük.

Az ellopott tárgyakat D. S. A. 47 éves palesztin állampolgár vásárolta meg a gyanúsítottaktól, aki tudta, hogy honnan származnak az értékek.   
A kecskeméti rendőrök a trió tagjait 2013. október 15-én, a külföldi orgazdát 2013. november 13-án a fővárosban elfogták, később előzetes letartóztatásba kerültek mind a négyen - írja a police.hu.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyomozást a napokban befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Kecskeméti Járási Ügyészségnek küldte meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!