Kék hírek, bulvár

2015.08.02. 19:49

Ittas lehetett az oszlopot döntő sofőr

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó vasárnap este Kiskunmajsa határában, a Félegyházi úton. A megyében több baleset is történt vasárnap délután.

Zs. D.

Előzés közben megcsúszott és villanyoszlopnak ütközött egy autó Kiskunmajsán vasárnap délután. Az ütközés következtében a villanyoszlop kidőlt, az autó vezetője – aki információnk szerint ittas lehetett – megsérült. A helyszínre Kiskunhalasról érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járművet és riasztották a helyi áramszolgáltató szakembereit is.

[caption id="" align="aligncenter" width="430"] A képre kattintva galéria nyílik
[/caption]Vasárnap délután több baleset is történt Bács-Kiskun megye útjain. Mint arról beszámoltunk: egy 53 éves domaszéki férfi életét vesztette, amikor motorjával két autóval is összeütközött Soltvadkerten.

Nem sokkal korábban Kaskantyú és Kiskőrös között borult árokba egy autó, a sofőr megsérült, a tűzoltók szabadították ki a roncsból.

Kiskunhalas és Kunfehértő között két autó ütközött össze vasárnap délután. Információink szerint mindkét autó Fehértó irányába haladt, amikor az elöl lévő kocsi sofőrje le akart fordulni az útról balra, de ekkor már előzte őt a hátulról érkező autó. Információink szerint ebben a balesetben nem sérült meg senki.

Ezek is érdekelhetik