Kék hírek, bulvár

2015.07.12. 20:54

Gyorsulási versenyen halt meg egy lány a kalocsai repülőtéren

Vasárnap este gyorsulási versenyt rendezett a kalocsai repülőtéren két autó. A BMW és a Renault összeütközött, egy 19 éves lány életét vesztette.

Zs. D.

Halálos baleset történt vasárnap kora este a kalocsai katonai repülőtéren. Információink szerint a használaton kívüli reptér kifutópályáján – vagyis forgalom elől elzárt területen – két autó gyorsulási versenyt tartott. A versenyzés során a BMW és a Renault összeütközött. A Renault-ban utazó 19 éves lány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, az autót vezető fiatal férfi súlyosan megsérült. A BMW-ben is ketten ültek, ők könnyebb sérülésekkel megúszták a balesetet.

A tragikus baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja. Információink szerint más autók nem vettek részt a gyorsulási versenyben.

Korábban írtuk:

A katasztrófavédelem közlése szerint mindkét autóban ketten utaztak, az egyik jármű egyik utasa életét vesztette a balesetben, a jármű másik utasa súlyosan megsérült.

A másik autóban utazó két ember könyebben megsérült. A műszaki mentést a kalocsai hivatásos tűzoltók végzik, áramtalanították a járműveket.

Ezek is érdekelhetik