Kék hírek, bulvár

2015.05.21. 16:35

Fotók a brutális balesetről: három halott, szétszakadt autók az 5-ösön

Három ember meghalt, egy pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor csütörtökön délután Lajosmizse és Felsőlajos között frontálisan összeütközött egy VW Jetta és a VW Sharan.

Zs. D.

Három ember életét követelte csütörtökön délután az 5-ös úton, Lajosmizse és Felsőlajos között történt baleset. Egy férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, az ő életéért küzdenek az orvosok. A brutális baleset okairól egyelőre nincsenek pontos információk, a rendőrség vizsgálja, hogy mi történhetett. A helyszíni nyomokból és a szemtanúk elmondása alapján csupán következtetni lehet a baleset előzményeire.
Eszerint a fehér színű VW Jetta Lajosmizse felől ment Budapest irányába. A Jetta – talán egy nem átgondoltan megkezdett előzés következtében – érintőlegesen összeütközött egy szemből érkező kisteherautóval, melynek csupán a bal elején, illetve a bal ajtaján látható némi sérülés. A Jetta ettől az ütéstől – ahogy a baleset szemtanúi mondták – „bekacsázott”, áttért a menetirány szerinti bal oldalra és frontálisan összeütközött a VW Sharannal. Az ütközés erejét jól mutatja, hogy mindkét jármű motorja kiszakadt, a Jetta az árokba csapódott, ülései kiszakadtak, az autó a felismerhetetlenségig összeroncsolódott. A Sharan az út szélén állt meg. A Jettában utazó 20, 29, és 48 éves lajosmizsei férfiak a helyszínen életüket vesztették. A Sharan sofőrjét, egy 38 éves nyárlőrinci férfit a tűzoltók vágták ki a roncsból, a mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

[caption id="" align="aligncenter" width="430"] A képre kattintva galéria nyílik
[/caption]Az utat a helyszínelés idejére, 17 óráig teljes szélességében lezárták, a rendőrök elterelték a forgalmat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!