Kék hírek, bulvár

2015.05.07. 18:38

Felakasztva találta a mozgássérült bérlőt a végrehajtó Kecskeméten

Öngyilkos lett egy bérlakásban élő mozgássérült férfi, amikor múlt kedden megpróbálták kilakoltatni Kecskeméten – tudta meg szerkesztőségünk.

Hraskó István

Állítólag a férfi – akinek korábban mindkét lábát amputálni kellett, és tolókocsival közlekedett – évekkel ezelőtt jogcím nélkül költözött be az önkormányzati ingatlanba, és nem fizette a bérleti díjat. Végül kilakoltatása mellett döntött a bérlakásokat kezelő KIK-FOR Kft., ám amikor a végrehajtó a helyszínre ért, a férfi nem nyitott ajtót, így azt be kellett törni. A férfi ekkor már nem élt, felakasztotta magát a fűtőtestre.

– A Műkertvárosban található önkormányzati tulajdonú lakás bérlőjének bérleti szerződése négy éve járt le. A több évig elhúzódó lakáskiürítési eljárás lezárását követően a végrehajtásra április 28-án került sor. A végrehajtó a jogszabályok szerint rendőrségi közreműködéssel a kitűzött időpontban megjelent az ingatlanban, ahol a volt bérlőt holtan találták. Az orvosi vizsgálatot követően a holttestet elszállították, a végrehajtó a végrehajtási törvényben foglalt rendelkezéseknek megfelelően a lakást lezárta – nyilatkozta dr. Svircevic-Bodnár Ágota a KIK-FOR bérlakás- és társasházkezelési osztályvezető.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!