Kék hírek, bulvár

2015.01.26. 15:28

Robbanás a Széchenyivárosban

Hétfőn délután „hatalmas robbanás” volt Kecskeméten a széchenyivárosi trafóállomáson - írta szerkesztőségünknek olvasónk. A tűzoltók a helyszínen vannak, egyelőre zajlik a felderítés.

Zs. D.

16:20 Kovács Andrea tájékoztatása szerint a Március 15. utcai transzformátorházban kondenzátorok égtek „zárt tokozatban”. A kecskeméti tűzoltók és az áramszolgáltató szakemberei „kombinált oltásmódban” szén-dioxid oltóval és homokkal szüntették meg a lánggal égést. A tűz nem terjedt a transzformátorházon kívülre. Áramkimaradás nem volt, személyi sérülés nem történt.

Korábban írtuk:

Hétfőn délután fél 3-kor „hatalmas robbanás” volt Kecskeméten, a széchenyivárosi trafóállomáson - értesítette szerkesztőségünket egy olvasónk, aki hozzátette: lépcsőház ablakai, ajtók, poharak és fazekak mind beleremegtek. Perceken belül sűrű füst ömlött ki a trafóház ablakain. A tűzoltók 10 percen belül a helyszínre érkeztek. Olvasónk szerint égett bakelit szag terjengett a levegőben, majd szétoszlott a füst.

Kerestük a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjét. Kovács Andrea a helyszínről azt mondta, még zajlik a felderítés, egyelőre nem lehet pontosan tudni, hogy mi történt. Fél 4-ig az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság sem adott ki tájékoztatást az esetről. Annyi bizonyos, hogy a tűzoltókon kívül a helyszínen van a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!