Kék hírek, bulvár

2014.10.01. 17:30

KRESZ-FESZT volt Kecskeméten

Idén is Kecskeméten megtartották a KRESZ-FESZT elnevezésű közlekedésbiztonsági, prevenciós programot.

baon.hu

A Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság hosszú évek óta szeptemberben indítja tanévkezdeti kampányát. Az iskola rendőre program megyénkben 104 településen, 154 intézményben 123 iskolarendőr részvételével folyik ebben a tanévben is.
 
A tanévkezdeti kampány záró eseményeként szeptember 30-án 12 óra 30 perc és 16 óra 30 perc között, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon, valamint az OBI Áruház parkolójában; a Kiskun-Next Szolgáltató Kft., a Kunság Volán ZRt., az OBI Retail Hungary Kft. közreműködésével közösen rendezte meg a KRESZ-FESZT elnevezésű közlekedésbiztonsági, prevenciós programot.
 
A rendezvényt Arató László rendőr alezredes megyei rendőrfőkapitány helyettes (rendészeti) nyitotta meg, majd a „Hírös Hetek” bábcsoport közlekedésbiztonsági bábprodukciót mutatott be. A gyerekek különböző programokon vettek részt: kerékpáros ügyességi verseny, mobil KRESZ-pályás foglalkozás, bűn- és baleset-megelőzési ismereti tesztek, foglalkoztató játékok, színezők. A programon résztvevő gyerekeket diákigazolvány-tartóval ajándékozták meg.

A Kecskeméten megtartott KRESZ-FESZT rendezvényen 9 általános iskolai osztályból 250 gyermek vett részt.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Sok program színesítette a napot
[/caption]További képeket nézhet meg a police.hu-n.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!