Kék hírek, bulvár

2014.09.16. 15:10

Lopni tanította a fiút a körözött bűnöző

Előzetes letartóztatásba került az a 32 éves bajai férfi, aki ellen több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancs volt érvényben.

baon.hu

A Bajai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat lopás bűntett, lopás vétség, valamint kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt U. Ádám 32 éves helyi lakos ellen. A férfit szeptember 12-én este, Baja belvárosában ellenőrizték a járőrök. Mivel személyazonosságát hitelt érdemlően nem tudta igazolni, ezért előállították a kapitányságra. Kiderült, hogy a férfi nem ismeretlen a hatóságok előtt, hiszen korábban a rendőrség és a bíróság is elrendelte a körözését.
 
A bajai nyomozók több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják a 32 éves férfit, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az elmúlt három hónapban, Baján kocsikból lopott el értéktárgyakat, ahová elkísérte egy fiatalkorú helyi fiú is. U. Ádám megmutatta fiatal társának hogyan lehet észrevétlenül ellopni a gépkocsikban hagyott értékeket. Ezen kívül a megalapozott gyanú szerint több lakásba is betört, illetve besurranásos lopásokat is elkövetett.
 
A férfit gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették a nyomozók és kezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet a Kecskeméti Járásbíróság szeptember 15-én elrendelt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!