Kék hírek, bulvár

2014.09.08. 16:38

A roncsokból kellett két embert kiszabadítani

Két ember súlyosan megsérült, amikor egy román rendszámú kisbusz vezetője a stoptábla ellenére fékezés nélkül belehajtott egy VW Golfba Ladánybene határában.

baon.hu/Zs. D.

A baleset Méntelek és Ladánybene között, a kerekegyházi elágazásnál történt, hétfő délután. A román rendszámú kisbusz Lajosmizse felől érkezett. A kisbusz vezetője figyelmen kívül hagyta a stoptáblát, és fékezés nélkül belerohant a VW Golf oldalába. Az autó az ütközéstől nekicsapódott egy földfalnak, a benne utazó két ember beszorult a roncsba, a lajosmizsei tűzoltók szabadították ki őket. Információink szerint mindketten súlyosan megsérültek, a mentők kórházba vitték őket.
A helyszínelés idején a kereszteződésben rendőrök irányítják a forgalmat. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] Nem törődött a stoptáblával a kisbusz sofőrje
[/caption]

Korábban írtuk:

Egy kisteherautó és egy személyautó ütközött Méntelek és Ladánybene között hétfő délután. Az ütközés következtében két ember beszorult a roncsokba. A lajosmizsei tűzoltók szabadították ki őket, könnyű sérüléssel vitték kórházba őket a mentők. A műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták - tudtuk meg a katasztrófevédelemtől.

Ezek is érdekelhetik