Kék hírek, bulvár

2014.07.07. 10:55

Sörösüveggel és fahusánggal verekedtek

Egy 17 éves fiút rabolt ki a két gyanúsított, akik egy órán belül újra verekedtek.

baon.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján július 5-én 21 óra 30 perckor egy helvéciai vendéglátóhelyről hazafelé sétáló 17 éves helyi fiatalember után indult F. István 37 éves kerekegyházi és V. János 32 éves orgoványi lakos. Az utóbbi férfi a nála lévő sörösüveggel hátulról leütötte a sértettet, aki ennek következtében elesett. F. István a földön fekvő fiútól elvette a zsebében lévő pénztárcát, a benne lévő személyes iratokkal és készpénzzel együtt. A sértett az előzetes orvosi szakvélemény alapján 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.
 
F. István és V. János a rablást követően visszament a vendéglátóhelyre, ahol csatlakozott hozzájuk V. István 34 éves jakabszállási lakos, majd egy négy főből álló társasággal szóváltásba és verekedésbe keveredtek. A tettlegességben V. János egy - közel 1 méter hosszúságú - fahusánggal vett részt.
 
A helyszínre kiérkező járőrök elfogták, majd előállították a csoport tagjait. Ruházatuk átvizsgálásakor előkerült az ellopott pénztárca a személyes iratokkal és a készpénz egy részével - olvasható a police.hu-n.
 
A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya F. István és V. János ellen rablás bűntett és garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, V. Istvánnal szemben garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!