Kék hírek, bulvár

2014.07.17. 10:50

Összeverte a nőt, majd elmenekült

Csütörtök reggel óta a megyei rendőr-főkapitányság munkatársai helyszínelnek egy kiskunhalasi, Állomás utcai háznál. Az ott élő nőt hajnalban összeverték, a tettes elmenekült.

Zs. D.

Csütörtök reggel óta rendőrök helyszínelnek egy kiskunhalasi, Állomás utcai háznál – értesítette szerkesztőségünket egy olvasónk. A környéken élők csak találgatják, hogy mi történhetett, annyit tudnak csak bizonyosan, hogy a háznál mentők is voltak, akik kórházba szállították az ott élő asszonyt.

Árvai Edina, a Bács-Kiskun Megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense megkeresésünkre azt közölte, hogy „csütörtökön hajnalban kiskunhalasi otthonában egy 59 éves nőt ismeretlen személy bántalmazott, majd ismeretlen helyre távozott”. A rendőrség keresi a tettest, a körülmények tisztázása jelenleg is folyamatban van – fűzte hozzá a sajtóreferens.
Információink szerint az összevert nő állapota súlyos. Úgy tudjuk, hogy az asszony valószínűleg nem rablás áldozata lett. A rendőrség későbbre ígért bővebb, pontos tájékoztatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!