Kék hírek, bulvár

2014.07.17. 09:41

Lövés dördült a kecskeméti piacon

Lövés dördült a kecskeméti piacon szerdán délelőtt – számoltak be róla olvasóink, akik azt is elmondták, hogy a rengeteg rendőr érkezett a helyszínre, akik több embert el is vittek.

Zs. D.

Egy lövés hangjára lettek figyelmesek olvasóink szerdán délelőtt a kecskeméti piacon. A szemtanúk elmondása alapján négy fiatal férfi keveredett vitába a biztonsági őrrel.

Dulakodtak, hangoskodtak, mire valaki, aki korábban nem vett részt a vitában, előhúzott a táskájából egy feltehetően gáz-riasztó fegyvert és a balhézókra fogva elsütötte azt. A lövés után olvasóink szerint rengeteg rendőr érkezett a helyszínre, akik véget vetettek a rendbontásnak, majd hat embert elvittek a helyszínről.
Kerestük a rendőrséget az üggyel kapcsolatban, későbbre ígértek bővebb tájékoztatást.

Frissítés:

A rendőrség csütörtökön 11 órakor közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban.

„A Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást rendelt el garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Ferenc 50 éves, K. Márk 32 éves, K. László 29 éves, M. Attila 29 éves, P. Viktor 32 éves és A. József 60 éves kecskeméti lakosokkal szemben.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján Kecskemét egyik piacán 2014. július 16-án 11 óra 35 perc körüli időben K. Ferenc biztonsági őr előzetes szóváltást követően összeverekedett K. Márk, K. László, M. Attila és P. Viktor kecskeméti férfiakkal.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Ezzel a pisztollyal lőtt rá A. József a verekedőkre
[/caption] 

Az eseménynek szemtanúja volt A. József 60 éves helyi lakos, aki a magánál engedéllyel tartott gáz-riasztó fegyverével előzetes figyelmeztetés nélkül egy alkalommal a csoport irányába lőtt, személyi sérülés nem történt. A verekedés következtében a résztvevők az előzetes orvosi szakvélemény alapján 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedtek.  A férfiakat a kiérkező rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!