Kék hírek, bulvár

2014.07.11. 11:12

Ismét le kell zárni az aluljárót a nagy eső miatt Kecskeméten

A szakadó eső miatt pénteken délelőtt le kellett zárni a kecskeméti, Szolnoki úti aluljárót.

Zs. D.

A nagy esőzések miatt ismét megállt a víz a kecskeméti, Szolnoki úti aluljáróban. Árvai Edina, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense érdeklődésünkre 11 órakor elmondta: a rendőrség az aluljáró lezárása mellett döntött. Azt, hogy meddig kell lezárva tartani az aluljárót, egyelőre nem lehet tudni. Az autósok a Ceglédi út, illetve a Mártírok útja felé tudnak kerülni.

Olvasóink jelzése alapján az aluljáróban összegyűlt víz miatt – még a lezárás előtt – nem tudta folytatni az útját egy autó, a vízben rekedt járműért autómentő megy majd. A környéken óriási a dugó.

Noha az eső délután 1 órára csendesedni látszik, a város több pontján is áll a víz, a csatornaszemek kisebb szökőkútként köpik vissza a csapadékot. A Géza fejedelem körút és a Békéscsabai út találkozásánál lévő körforgalom környékén is megállt a víz, a helyszínre tűzoltók és rendőrök is érkeztek már. Ugyancsak áll a víz az Erzsébet körúton, a benzinkútnál. A katasztrófavédelemhez folyamatosan érkeznek a hívások az összegyűlt, nagy mennyiségű víz miatt.

A rendőrség tájékoztatása szerint a Géza fejedelem körutat a Békéscsabai útnál, illetve a Kaffka Margit utcánál le kellett zárni, amíg a szakemberek az összegyűlt csapadékvizet el nem szivattyúzzák az útról.

Korábban több jármű is a víz fogságába esett a kecskeméti aluljáróban. Ezekről itt olvashat:
Járművek rekedtek a vízzel telt aluljáróban
Buszt kellett menteni az aluljáróból Kecskeméten

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!