Kék hírek, bulvár

2014.07.22. 10:38

Hívja a rendőrséget, ha felismeri ezt a vandált!

Ismeretlen férfi törte össze az utcára kihelyezett drága virágkaspót. A rendőrség keresi a márciusi eset szemtanúit.

baon.hu

Március 30-án 4 óra 13 perckor Kecskeméten, a Rákóczi út egyik étterme elé kihelyezett virágkaspót ismeretlen személy megrongálta. 
 
Négyfős csoportban érkeztek a belváros irányából. A társaságban a világos színű, kapucnit a fején viselő személy belekapaszkodott a kaspóba, de nem döntötte fel, majd ezt követően a csoport leghátul haladó tagja a kaspóba belekapaszkodott és elrántotta, ami összetört.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható személyt felismeri, vagy a bűncselekmény időpontjában az előbb leírt helyszínen tartózkodott, és látta annak bekövetkezését, vagy az ismeretlen személyről, személyekről bármilyen információval rendelkezik jelentkezzen a  Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Nyomozó Alosztályán, vagy hívja  – munkaidőben - a 76/484-684 telefonszám 31-32 mellékét, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8 -16, p: 8 -13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!