Kék hírek, bulvár

2014.07.06. 18:12

Hét ittas sofőrt kaptak el

Megyénkben az elmúlt 24 órában 2 súlyos és 2 könnyű sérüléssel járó, valamint 8 anyagi káros közúti közlekedési baleset történt. Ittas gépjárművezetőt vér-vizelet mintavételre 7 esetben állítottak elő a rendőrök.

baon.hu

A Kecskeméti Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt 2014. július 5-én őrizetbe vette H. Dorina 18 éves kecskeméti és Sz. Nikolett 24 éves kunszentmiklósi lakosokat. A nők a 44-es számú főúton végeztek prostitúciós tevékenységet.
                                                                                                                      
A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított három szír állampolgárral szemben, akiket 2014. július 5-én 13 órakor Tompa külterületén ellenőriztek a járőrök. A külföldiek jogszerű magyarországi tartózkodásukat igazolni nem tudták, ezért elfogták és előállították őket. A férfiak menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, így átadták őket az illetékességgel rendelkező Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!