Kék hírek, bulvár

2014.07.11. 10:42

Évekig dílerkedett a ceglédi dj

Kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emelt vádat a Ceglédi Járási Ügyészség az ellen a ceglédi férfi ellen, aki szórakozóhelyen lemezlovasként extasyt árult.

H. I.

A vádlott egy ceglédi klubban dj-ként dolgozott. Dr. Gyugyi Csillától, a Pest megyei főügyészség sajtószóvivőjétől megtudtuk: a férfi „kábítószer-fogyasztó ismeretségi körben mozgott”, és maga is élt a droggal.
- Különböző Pest megyei településeken, így Albertirsán, Monoron, Üllőn és Vecsésen extasy tablettákat vásárolt, azért, hogy azokat egyrészt elfogyassza, másrészt eladja. A vádlott 2012 nyarától egy ceglédi klubban több személynek ingyen adott, majd rendszeresen árult extasy tablettákat darabonként 800-2500 forint közötti áron. Vásárlói között kiskorúak is voltak - mondta el a szóvivő.

A vádlott 2014 januárjában újabb adag kábítószert akart vásárolni, ezért telefonon felhívta beszerzőjét, és megbeszélt vele egy találkozót Monoron, amely során 90 extasy tablettát vett meg. Hazafelé tartva Cegléden rendőrök igazoltatták, ruházatát, gépkocsiját átvizsgálták, melynek során előkerültek az extasy tabletták. A rendőrök kábítószer kereső kutyával házkutatást tartottak a vádlott lakásán is, ahol olyan digitális mérlegeket találtak, amelyeken korábban amfetamint, kokaint mértek. A vádlott házi őrizetben várja a tárgyalást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!