Kék hírek, bulvár

2014.07.17. 17:26

Álmában szúrta meg a nagymamát

A nagymama ellenezte unokája szerelmi kapcsolatát, ezért a 15 éves unoka fiúja éjjel késsel támadta meg az alvó asszonyt.

baon.hu

A rendőrség ígéretéhez híven megküldte a pontos információkat a ma, Kiskunhalason, az Állomás utcában történt esetről, amiről egy olvasó tájékoztatta a baon.hu-t. Egy 15 éves lány tett bejelentést a rendőrségre július 17-én 2 óra 15 perckor, miszerint nagymamáját otthonukban bántalmazták. Az 59 éves asszony arra ébredt a sötét szobában, hogy késsel megszúrták. A nagymama dulakodni kezdett a támadóval, amire az ismeretlen férfi elmenekült. A sértett az elsődleges orvosi vélemény alapján nyolc napon belül gyógyuló, könnyebb sérüléseket szenvedett, a súlyosabb eredmény elmaradása a véletlenen múlott - olvasható a megyei rendőr-főkapitányság közleményében.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A véletlenen múlott, hogy nem történt tragédia
[/caption]
 
A kecskeméti rendőrök azonnal megkezdték az ismeretlen elkövető felkutatását és beazonosítását. Az adatgyűjtések és kihallgatások során az unoka barátjára, egy 19 éves kiskunhalasi férfire kezdtek gyanakodni, akit 10 óra 30 perckor el is fogtak.
 
I. Zsoltot életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, melynek során a bántalmazást beismerte. Elmondta, hogy azért támadta meg a nagymamát, mert az asszony nem támogatja az unokájával való szerelmi kapcsolatát. A fiatalembert őrizetbe vették a rendőrök és kezdeményezik előzetes letartóztatásának elrendelését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!