Kék hírek, bulvár

2014.04.29. 07:19

Más adataival vett autót

Bíróság előtt felel tettéért az a soproni férfi, aki más adataival visszaélve vásárolt autót.

baon.hu

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatott nyomozást magánokirat-hamisítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. Tamás soproni férfi ellen.
Az ügyben egy enyingi férfi tett feljelentést tavaly augusztus 9-én ismeretlen tettes ellen, aki 2012. június 19-én az adataival visszaélve megvásárolta egy balotaszállási lakos személygépkocsiját.

A feljelentő az adataival történt visszaélésről úgy szerzett tudomást, hogy a jegyző a figyelmét felhívta a vásárolt jármű átírására, továbbá mert több fizetési felhívás érkezett részére a járművel kapcsolatos szabálysértések, illetve parkolási, valamint autópálya díjak meg nem fizetése miatt.

A rendelkezésre álló adatok alapján a bűncselekmény elkövetésével M. Tamás 38 éves soproni lakos gyanúsítható megalapozottan.
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben a nyomozást most befejezte, a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal a Kiskunhalasi Járási Ügyészségnek küldi meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!