Kék hírek, bulvár

2014.04.02. 08:55

Kétszer is próbálkozott a betörő

Vádemelési javaslattal él a rendőrség az ellen jánoshalmi férfi ellen, aki kétszer is lopni ment egy házba, de sosem sikerült neki.

baon.hu

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Jánoshalma Rendőrőrse nyomozást folytatott lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Balázs 20 éves jánoshalmi lakos ellen. A férfi gyermekkorú társával február 3-án 23 óra körül egy Jánoshalmán lévő udvarra a nagykapun beugrott, majd a bejárati ajtót betörve megpróbált az épületbe bemenni. A zajra azonban a sértett felébredt, ezért a helyszínről elmenekültek.

Megalapozott a gyanú továbbá arra is, hogy február 21-én éjfél körül ugyanennek a lakóháznak az udvarára akart a tolvaj a kerítésen át bemászni. Mivel a kerítés tetején üvegcserepek voltak, ezért azokat elkezdte leszedegetni, amikor a házból kilépett a tulajdonos. Megkérdezte, hogy mit keres ott. K. Balázs látta, hogy a kapura ki van írva, hogy tojás eladó, ezért azt mondta, hogy tojásért jött, mire a sértett elzavarta.

Az ügyben a nyomozást a rendőrség március 31-én befejezte, az iratokat vádemelési javaslattal a Kiskunhalasi Járási Ügyészségnek küldi meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!