Kék hírek, bulvár

2014.04.22. 08:03

Baltával támadt az asszonyra

Baltával többször is megpróbálta fejen ütni nővérét egy férfi Mélykúton, végül „csak” a kezét és a lábát vagdalta össze.

baon.hu

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában, egy halálos kimenetelű, egy súlyos sérüléssel járó, valamint hat anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt R. István 52 éves mélykúti lakos ellen. A férfi a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottam gyanúsítható azzal, hogy hétfőn 17 óra körüli időben Mélykúton szóváltásba keveredett 53 éves nővérével, akit egy baltával több alkalommal megpróbált fejen ütni. A sértett kezét maga elé tartva védekezett, így a bántalmazás következtében mindkét alkarján és a bal combján nyolc napon belül gyógyuló vágott sérüléseket szenvedett. R. Istvánt a kiérkező rendőrök elfogták és előállították, gyanúsítotti kihallgatását követően pedig őrizetbe vették.

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség - egy szolgálaton kívüli rendőr észlelése alapján - eljárást indított kilenc koszovói állampolgárral szemben, akiket hétfőn 8 óra 10 perckor Kelebia belterületén vontak intézkedés alá a járőrök. A külföldiek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni, ezért elfogták és előállították őket. Valamennyien menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, így átadták őket az illetékességgel rendelkező Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!