Kék hírek, bulvár

2014.02.21. 13:27

Visszaadták a lopott biciklit

Egy kerékpártolvajt fogtak el Kalocsán februárban. A házkutatás során megtalált lopott biciklik közül egy már gazdájára is talált.

baon.hu

A Kalocsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folyamatban lévő eljárás során, őrizetbe vette B. Csaba 20 éves kalocsai lakost.
 
A férfit azzal gyanúsítják, hogy 2013. decemberben Kalocsán egy társasház pince ajtaját felfeszítette, majd két kerékpárt lopott el onnan.
 
A nyomozás során azt is megállapították, hogy a gyanúsított Kalocsán 2013-ban több biciklit is ellopott, amiket lefestve, átalakítva vagy éppen alkatrészeire bontva eladott. Az is kiderült, hogy 2013 nyarán az egyik kalocsai telephely betörésével is megalapozottan gyanúsítható.
A férfi - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítotti kihallgatása során a bűncselekmények elkövetését elismerte.

 

A rendőrök B. Csabánál tartott házkutatás során több biciklit és kerékpáralkatrészt találtak és foglaltak le. Az egyik ellopott kétkerekű gazdáját beazonosították a nyomozók, amit már vissza is tudtak adni jogos tulajdonosának.

A rendőrök kezdeményezték a férfi előzetes letartóztatását, amit a Kalocsai Járásbíróság 2014. február 21-én elrendelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!