Kék hírek, bulvár

2014.02.04. 10:51

Súlyosan megverte a buszon haragosát

Egy 26 éves férfi vert meg egy 23 éves férfit egy korábbi vita miatt tavaly december 7-én a Harta és Solt között közlekedő buszon. A nyomozást most zárták le.

baon.hu

Harta és Solt között az 51-es számú főúton közlekedő kisbuszban 2013. december 7-én 3 óra és 4 óra között L. János 26 éves solti lakos egy korábbi nézeteltérés miatt szóváltásba keveredett az előtte ülő, 23 éves, solti lakossal, akit ezt követően ököllel arcon ütött. A sértett az előzetes orvosi szakvélemény alapján súlyos sérülést szenvedett.
 
A Kalocsai Rendőrkapitányság Solti Rendőrőrse súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki L. Jánost, aki a bűncselekmény elkövetését kihallgatásán elismerte.
 
A rendőrség a nyomozást 2014. február 3-án befejezte, a keletkezett nyomozati iratokat vádemelési javaslattal a Kalocsai Járási Ügyészségnek küldi meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!