Kék hírek, bulvár

2014.02.04. 10:46

Sikkasztót fogtak el

A Lajosmizsei Rendőrőrs február 3-án őrizetbe vett egy 55 éves petőfiszállási férfit, aki ellen sikkasztás gyanúja miatt a adtak ki elfogatóparancsot.

baon.hu

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel járó és öt anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.

A Bajai Rendőrkapitányság járőrei február 3-án 2 óra 50 perckor a Kazinczy utcában igazoltattak egy szerb állampolgárt. A férfi magyarországi tartózkodásának jogszerűségét nem tudta igazolni, ezért elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A külföldit átadták az illetékességgel rendelkező Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársainak, akik meghallgatását követően egy évre kiutasították Magyarország területéről.
 
A Hercegszántó Határrendészeti Kirendeltség idegenrendészeti eljárást indított két koszovói állampolgárral szemben, akiket 2014. február 3-án 11 óra 30 perckor Bácsszentgyörgy külterületén igazoltattak a járőrök. A külföldiek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni, ezért elfogták és előállították őket. Ellenőrzésükkor kiderült, hogy mindkettőjükkel szemben beutazási és tartózkodási tilalom van érvényben. A koszovói személyek menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, ezért átadták őket az illetékességgel rendelkező Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!