Kék hírek, bulvár

2014.02.04. 12:45

Megindultak Szerbia felé is a kamionok

A szerb hatóságok feloldották a korlátozást a Tompai Határátkelőhelynél. Megnövekedett kamionforgalomra kell számítani Tompa felé.

baon.hu

Bács-Kiskun megyében közel 600 Szerbiába tartó tehergépjármű vesztegelt az elmúlt napokban a szerbiai hóhelyzet miatt bevezetett korlátozások folytán. A szerb hatóságok a Tompai Határátkelőhelynél február 4-én 12 óra 10 perckor megnyitották a határt a Szerbiába tartó teherforgalom előtt.
 
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai az esetlegesen kialakuló balesetek elkerülése érdekében a parkolókban várakozó közel 600 kamiont szakaszosan engedik rá az M5 autópályára, illetve a megye főútjaira.
 
Tekintve, hogy a Szerb-Magyar határ belépő és kilépő oldalán az elmúlt napokban jelentős számú tehergépjármű gyűlt össze, a rendőri intézkedések ellenére a közlekedésben részvevőknek megnövekedett kamionforgalomra kell számítaniuk Bács-Kiskun megye közútjain. A rendőrség kéri, hogy mindenki fokozott óvatossággal, körültekintően és türelmesen vezessen a teherforgalom levonulásáig.
 
A megyében várakozó tehergépjárműveket a korlátozások bevezetése óta folyamatosan és visszatérően ellenőrizték a járőrök, kamionsofőröket ért jogsértéssel kapcsolatos bejelentés nem érkezett a rendőrségre.

baon.hu -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!