Kék hírek, bulvár

2014.02.25. 09:38

Kigyulladt egy lakatlan ház

Berendezési tárgyak égtek egy kecskeméti, 80 négyzetmétres házban kedden hajnalban. A lángok a tetőre is átterjedtek.

baon.hu

Az elmúlt 24 órában 4 jelzés érkezett a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába. Ebből 1 tűzeset, 2 műszaki mentés és 1 téves jelzés volt.

Hétfőn reggel Kecskeméten, az Ösvény utcában egy használaton kívüli hatvan négyzetméteres vályogépítésű, cserép fedésű épület fala kidőlt, a szomszéd garázsát veszélyeztette. Az épületet a kecskeméti tűzoltók körbezárták, a közműveket kiszakaszolták. A helyszínt átadták a tulajdonos édesapjának és a Kecskeméti Járási hivatal szakembereinek.

Lakásba történő behatoláshoz kérték a kecskeméti hivatásos tűzoltók segítségét, kedden hajnalban. A tűzoltók az ablakon keresztül bejutottak a lakásba és a két segítségre szoruló embert átadták a segítőszolgálat szakemberének.

Tűzesethez riasztották a katasztrófavédelem kecskeméti tűzoltó egységét, kedden hajnalban. Kecskemét-Máriahegyen egy nyolcvan négyzetméteres lakatlan épület két helyiségében berendezési tárgyak és a fölötte lévő tetőszerkezet égett. A tűzoltók a lángokat két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!