Kék hírek, bulvár

2014.01.16. 09:06

Nőgyógyásztól vitt igazolást a lógós fiú

Egy nőgyógyász által kiállított igazolást vitt az iskolába egy lógós fiú Kiskunfélegyházán. Azonnal lebukott, most bíróság elé állhat.

baon.hu

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya nyomozást folytatott hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt V. Viktor 18 éves pálmonostori lakos ellen.
 
Az egyik helyi iskola képviselője tett feljelentést a rendőrségen, miszerint az intézmény egyik tanulója vélhetően hamis orvosi igazolást nyújtott be osztályfőnökének.
 
Az egyenruhások által végzett adatgyűjtés során kiderült, hogy az igazoláson szereplő orvos szülész-nőgyógyászként praktizál. A fiatalember gyanúsítotti kihallgatásán elmondta, hogy az igazolást az internetről töltötte le és nem vette észre, hogy távollétét egy nőgyógyász által kiállított irattal akarta igazolni.
 
A nyomozást a rendőrség január 15-én befejezte, a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldi meg a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészségnek.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!