Kék hírek, bulvár

2014.01.09. 18:49

Bajai és almási esetek szemtanúit keresik a rendőrök

Jó emlékezettel rendelkező szemtanúkat keresnek a bajai rendőrök.

Kubatovics Tamás

Karácsony előtt történtekkel kapcsolatban várnak szemtanúk jelentkezésére, a városi kapitányság a múlt hét végén adta ki segítségkérő közleményét.

A korábbi még december 19-én délután fél 5-kor történt Baján a Bajcsy-Zsilinszky és a Kölcsey Ferenc utca kereszteződésénél. Itt egy ismeretlen személygépkocsis egy kisteherautót előzött meg, majd a jobb oldali sávba visszatérve érintőlegesen ütközött a megelőzött járművel, aztán megállás nélkül elhajtott. Személyi sérülés nem történt, ám a sofőrt, illetve a baleset szemtanúit keresik keresik a rendőrök. Különösen azt, aki a Kölcsey utcáról jobbra kikanyarodva a két járművel szembe közlekedett.<hirdetesy

A másik eset egy nappal később Bácsalmáson a Kossuth utcai – úgynevezett Almás – vasúti megállóhelynél történt. Itt valaki egy ismeretlen színű és típusú gépjárművel a városközpont felől érkezve kidöntötte a központhoz közelebb eső, jobb oldali  fényjelző készüléket, majd távozott. A balesetek körülményeinek tisztázása végett kérik a rendőrök az ismeretlen gépjárművezetők, illetve szemtanuk jelentkezését. Személyesen a kapitányság közlekedésrendészeti osztályán, telefonon pedig a 107-es, vagy a 112-es segélyhívón jeletkezhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!