Kék hírek, bulvár

2013.11.03. 15:43

Felakaszotta magát a lány a sínek mellett - fotó

Egy felakasztott holttestet találtak vasárnap délután Kecskeméten a vadaskert és a vasúti sínek között. A kép megtekintése csak nagykorúaknak ajánlott!

Zs. D.

Úgy tudjuk, hogy egy cipőfűzőre felakasztott holttestet találtak vasárnap délután Kecskeméten a Műkertvárosban. A holttestre egy, a vasúti sínek mellett lévő oszlopon találtak rá a Vadaskert és a vasúti sínek között. A 18 éves lány valószínűleg öngyilkosságot követett el. Mihályné Bornemisza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője érdeklődésünkre csak annyit közölt, hogy a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A 18 éves lány valószínűleg öngyilkosságot követett el.
[/caption]

Frissítés: A helyszínen megtudtuk, hogy az öngyilkos lányt a közelben lévő idősek otthonának egyik alkalmazottja vette észre. Azonnal szólt a mentőknek, de a lány életét már nem tudták megmenteni. A holttestet - miután áramtalanították az oszlopon futó magasfeszültségű vezetékeket - a tűzoltók emelték le az oszlopról.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!