Kék hírek, bulvár

2013.11.08. 13:59

Brutális rabló rontott rá az idős nénire

Kecskeméten kiraboltak egy egyedül élő, idős asszonyt. A rablást pénteken reggel fedezték fel, a rendőrök forrónyomon kutatnak a tettes után.

Zs. D.

Pénteken délután hét rendőrautó parkolt egy kecskeméti, Szalag utcai ház előtt, ahol - információink szerint - az éjjel vagy a hajnali órákban kiraboltak egy egyedül élő idős asszonyt.
A rendőrség kérdésünkre egyelőre csak a rablás tényét erősítette meg, egyéb információt nem közöltek. A háznál lévő helyszínelők és nyomozók minden nyomot rögzítenek és a szomszédokat, de még a környező utcák lakóit is kihallgatták, hátha tudnak valamit a bűntényről. 

A kirabolt Bözsike néni közelében élő asszony elmondta, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy tolvajok, rablók mentek be a magas fémkerítéssel védett házba. Azt, hogy most mi történt pontosan, és mi tűnt el a házból, ő sem tudta elmondani. Kérdéseinkre csak annyit felelt, nagy a baj, a 88 éves asszonyt elvitte a mentő, de reméli, hogy túléli a brutális támadást.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Bözsike néni házánál még délután is helyszíneltek a rendőrök
[/caption]

Bözsike néni - mint azt a szomszédtól megtudtuk - nem volt túl jó fizikai állapotban, ahogy az asszony fogalmazott, éppen ezért nem érti, hogy ha a rabló látja, hogy a néni nem tud védekezni, miért kell még összeverni. 

A néni, bár egyedül élt, de rokonai rendszeresen látogatták. A péntek reggeli órákban is ők fedezték fel a bűncselekményt.
Az asszony elmondása szerint az utóbbi időben sok bűncselekmény történt a Szalag utcában, ezért ő, és az utcában élők félnek, ő például aludni se tud.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!