Kék hírek, bulvár

2013.09.02. 16:20

Nőket ölelgetett az utcán, körözi a rendőrség - fotó

A rendőrség olvasóink segítségét kéri egy bűncselekmény feltételezett elkövetőjének azonosításához.

baon.hu

A nyomozóhatóság kényszerítés miatt keresi a képen látható férfit. Augusztus 25-én 3 óra 15 perc körül Kecskemét belvárosában az egyedül sétáló sértetthez odalépett, majd – ahogy a rendőrség fogalmaz – ismeretlen szándékkal szorosan átkarolta őt. A nő segítségért kiáltott és kérlelésére a férfi elengedte, majd elment a helyszínről.

Három nappal később, hajnalban, a belvárosban egy nőt szintén szorosan magához ölelt egy férfi – aki feltételezhetően megegyezik a grafikán szereplő személlyel –, azonban a közelben sétálók megzavarták a cselekményét, így a támadó elmenekült.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Hívja a rendőrséget, ha felismeri ezt a férfit!
[/caption]

Az ismeretlen férfi körülbelül 165-170 cm magas, 30 év körüli, vékony testalkatú, haja rövidre vágott, sötét színű. A cselekmény idején kék, fehér, sárga kockás inget és kopott, világos színű farmert viselt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a grafika alapján a férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől csütörtökig 8 és 16 óra között, pénteken 8 és 13 óra között) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve a 24 órában hívható 06 76/484-684 ügyeleti telefonszámon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!