Kék hírek, bulvár

2013.09.10. 10:14

Csak a rendőrök tudták leállítani a verekedőket

Minden előzmény nélkül esett neki két férfi két másik férfinak Kecskeméten. A sértetteket addig rugdosták, míg meg nem érkeztek a rendőrök.

baon.hu

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó, valamint hat anyagi káros baleset történt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. Richárd 18 éves és két 17 éves társa ellen. A kecskeméti fiatalemberek a rendelkezésre álló adatok alapján azzal gyanúsíthatóak megalapozottan, hogy hétfőn 1 óra 25 perc körül a megyeszékhely egyik éjjel-nappali büféje előtt előzetes szóváltás nélkül bántalmazni kezdtek egy várpalotai és egy albertirsai férfit. Az ütésektől földre került sértetteket addig rugdosták, míg cselekményüknek a kiérkező járőrök véget nem vetettek. A rendőrök elfogták a garázdákat. A gyanúsítottak szabadlábon védekeznek.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya szabálysértési őrizetbe vette K. Hajnalka 29 éves kecskeméti lakost. A nő hétfőn 10 óra körül az 54-es számú főút mellett végzett prostitúciós tevékenységet.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy korábban lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen elrendelt nyomozás során hétfőn őrizetbe vette K. Pál 20 éves kecskeméti lakost. A férfi a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. augusztus 10-én délután egy kecskeméti tanyán lezáratlanul parkoló személyautóból ellopott egy fényképezőgépet és egy táblagépet.

A Bácsalmás Határrendészeti Kirendeltség tiltott határátlépés miatt eljárást indított két koszovói állampolgárral szemben, akiket vasárnap 15 óra 15 perckor Kunbaján igazoltattak a járőrök. Egy harmadik koszovói személyt ugyancsak Kunbaján igazoltattak 15 óra 28 perckor egy taxi utasaként. Előbbi személyek magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni, utóbbi férfinak viszont volt koszovói útlevele és érvényes német tartózkodási engedélye. Kiderült, hogy azért érkezett taxival Kunbajára, hogy a zöldhatáron illegálisan átlépő két koszovói állampolgárt Németországba vigye. A férfival szemben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya embercsempészés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, melyet a gyanúsított távollétében folytatnak le. A két határsértő koszovói személyt idegenrendészeti őrizetbe vették, őket a Kiskunhalasi Őrzött Szálláson helyezték el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!