Kék hírek, bulvár

2013.09.03. 16:35

A mellekre fájt a sofőr foga

Húsz tonna fagyasztott pulykamell-szállítmányt sikkasztottak el a fuvarozással megbízott sofőrök.

Zs. D.

A rendőrség az ügyben D. Iván 68 éves táborfalvai és D. Zoltán 46 éves lajosmizsei férfiak ellen folytat nyomozást.
Egy pulykafeldolgozással és értékesítéssel foglalkozó cég ügyvezetője múlt pénteken tett feljelentést a Kecskeméti Rendőrkapitányságon. Aznap délelőtt telephelyükön 20 tonna fagyasztott pulykamellet rakodtak fel egy hűtőkocsis kamionra, melyet a sofőrnek egy szlovák céghez, Komárnoba kellett volna szállítania. Az út körülbelül öt órát vett volna igénybe, azonban a szállítmány még késő este sem érkezett meg a szlovák megrendelőhöz.

A kecskeméti gazdaságvédelmi nyomozók széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek. Kiderült, hogy a fuvarozással megbízott sofőr az áru kecskeméti átvétele után egy másik férfit is felvett maga mellé a kamionba, akivel több állomás után a fagyasztott árut végül Komárno helyett egy ercsi hűtőházban rakodták le. A rendőrök D. Ivánt szombaton, társát, D. Zoltánt vasárnap fogták el. A 32 raklapnyi, összesen 1333 doboz pulykamellet a nyomozók a hűtőházban lefoglalták, majd visszaadták a sértett cég képviselőjének.

A gyanúsítottak kihallgatásukon tagadták a bűncselekmény elkövetését. Velük szemben őrizetbe vételük mellett folyik a büntetőeljárás, a rendőrség pedig kezdeményezi előzetes letartóztatásukat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!