Kék hírek, bulvár

2013.08.19. 14:08

Tetten érték a tolvajokat

Egy férfi egy garázsba tört be, egy másik egy kerékpárt próbált meg ellopni Kecskeméten. Mindketten őrizetben vannak már.

baon.hu

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában három közlekedési baleset személyi sérüléssel, három anyagi kárral végződött.
 
A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya vasárnap két férfit vett őrizetbe.
D. Tibor 41 éves helyi lakos a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy vasárnap 1 óra 24 perckor betört egy kecskeméti lakóház garázsába, de a cselekmény tényét az ott lakók észlelték és rendőri segítséget kértek. A helyszínre irányított egyenruhások néhány percen belül elfogták a betörőt.
R. Erik 24 éves kecskeméti lakos a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy vasárnap 22 óra 50 perckor egy kecskeméti buszmegállóban a kerékpártárolóhoz lezárt kerékpárokat próbálta meg ellopni. A járőrök tetten érték és elfogták a tolvajt.
Mindkét személyt gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.
 
A Bácsalmás és a Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított egy szerb és egy pakisztáni állampolgárral szemben, akiket vasárnap, Csikéria belterületén és Tompa külterületén igazoltattak a járőrök. A külföldi személyek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni, ezért tiltott határátlépés miatt előállították őket. Ellenőrzésükkor kiderült, hogy a szerb férfival szemben beutazási és tartózkodási tilalom van érvényben, őt meghallgatását követően kiléptettek a Tompa Közúti Határátkelőhelyen. A pakisztáni személy menekültstátusz iránti kérelmet nyújtott be, őt a BÁH Menekülteket Befogadó Állomására szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!