Kék hírek, bulvár

2013.08.24. 10:37

Nyolcvan kiló rezet lopott

Fémfelvásárló telephelyről lopott rezet az a férfi, akit pénteken fogtak el a rendőrök.

baon.hu

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, két személyi sérüléssel járó, valamint négy anyagi káros baleset történt.
 
A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya gyorsított bírósági eljárás lefolytatása miatt szabálysértési őrizetbe vette K. Katalin 18 éves kecskeméti lakost. A nő a megyeszékhely egyik bevásárlóközpontjából péntek délelőtt próbált meg ellopni több ruhaneműt.
 
A Kecskeméti Rendőrkapitányság pénteken őrizetbe vette G. Tibor 39 éves ballószögi lakost. A férfival szemben a Kecskeméti Járásbíróság bocsátott ki elfogató parancsot lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.
 
A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság egy korábban lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elrendelt büntetőügyben pénteken őrizetbe vette R. Zsolt 23 éves kiskunfélegyházi lakost. A férfi azzal gyanúsítható megalapozottan, hogy 2013. március 28-ra virradóra egy helyi fémfelvásárló telephelyről 80 kg réz hulladékot lopott el. A férfi több vagyon elleni bűncselekménnyel is megalapozottan gyanúsítható, ezért a rendőrség kezdeményezi előzetes letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!