Kék hírek, bulvár

2013.08.15. 11:48

Kilenc baleset volt szerdán Bács-Kiskun megyében

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, két személyi sérüléssel járó, valamint hat anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.

baon.hu

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított két szerb állampolgárral szemben, akiket augusztus 13-án és 14-én igazoltattak a járőrök Kelebia belterületén. A külföldiek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni, ezért tiltott határátlépés miatt előállították őket. Ellenőrzésükkor kiderült, hogy az egyik szerb személlyel szemben beutazási és tartózkodási tilalom van érvényben. A kirendeltségen végrehajtott ruházat átvizsgálás alkalmával a másik szerb férfinél - a személy fényképével és adataival ellátott - hamis olasz vezetői engedélyt találtak, melyet az egyenruhások lefoglaltak. Mindannyian menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be,  őket a BÁH Dél-alföldi Regionális Igazgatóság munkatársának átadták.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!