Kék hírek, bulvár

2013.08.03. 14:50

Emberekre és kutyákra támad a veszélyes eb!

Egy nagy testű kóbor kutya borzolja a kedélyeket a kecskeméti Széchenyivárosban. A veszélyes eb több kutyára és emberekre is rátámadt.

Zs. D.

174094131

Fotó: 1stGallery

Közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz a kecskeméti Menhely az Állatokért Alapítvány, melyben arra hívják fel a kutyatulajdonosok és az emberek figyelmét, hogy a kecskeméti Széchenyivárosban napok óta egy nagy testű kóbor kutya szedi az áldozatait. A husky fajtájú, fekete és fehér színű kutya már több kutyára és emberekre is rátámadt. Az alapítvány munkatársai eddig eredménytelenül próbálták meg felkutatni az ebet.

A Menhely az Állatokért Alapítvány azt kéri, hogy aki látja a kutyát ne próbáljon meg hozzá közel menni, ne etesse, hanem azonnal hívja a 20/577-56-17-es, vagy a 20/476-96-93-as telefonszámok valamelyikét, vagy tegyen bejelentést a 112-es segélyhívó számon. Az alapítvány arra kéri a kutyatulajdonosokat, hogy amíg nem sikerült befogniuk a veszélyes kutyát, pórázon sétáltassák kedvenceiket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!