Kék hírek, bulvár

2013.08.27. 08:48

Elfogták az egyik Vágó utcai rablót

Őrizetbe vették a rendőrök azt a férfit, aki társával még májusban kirabolt egy lányt Kecskeméten, a Vágó utcában.

baon.hu

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában két olyan baleset történt, ahol valaki megsérült és emiatt kórházba kellett szállítani, valamint négy esetben helyszíneltek kollégáink olyan közlekedési balesetnél, ahol csak a járművekben keletkezett anyagi kár. Ittas gépjárművezetővel szemben két esetben intézkedtek a rendőrök.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, rablás bűntett elkövetése miatt elrendelt nyomozás kapcsán, hétfőn hajnalban őrizetbe vette M. Zsolt 28 éves kecskeméti lakost. A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy május 16-án délután, eddig ismeretlen társával Kecskeméten a Vágó utcában egy fiatalkorú ballószögi nőt a falnak löktek, megütötték, majd fenyegetéssel a tárcájából kivett pénzzel elmenekültek. A bántalmazás következtében a sértett nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. 

Hercegszántó Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított egy koszovói állampolgárral szemben, akit a járőr hétfőn igazoltatott Gara község belterületén. A férfi jogszerű Magyarországon való tartózkodását, hitelt érdemlően igazolni nem tudta, ezért előállították a kirendeltségre tiltott határátlépés miatt. Menekültstátusz iránti kérelmet nyújtott be, ezért a BÁH Dél-alföldi Regionális Igazgatóság, Menekülteket Befogadó Állomására, Békéscsabára szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!