Kék hírek, bulvár

2013.08.13. 11:09

Az irodából lopott pénztárcát

Elkapták Gy. Jánost, aki még júliusban egy kiskőrösi irodából lopott el egy pénztárcát.

baon.hu

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és négy anyagi káros közlekedési baleset történt.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya korábban lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt elrendelt nyomozás kapcsán őrizetbe vette Gy. János 26 éves kiskőrösi lakost. A férfi július 16-án 13 és 14 óra közötti időben, Kiskőrösön egy cég nyitva lévő irodájába bement és ellopott egy tárcát, benne készpénzzel, iratokkal és bankkártyával együtt.

Tiltott kéjelgés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vették L. Mária Magdolna 30 éves kecskeméti nőt, aki augusztus 12-én Kecskemét lakott területén kívül, az 52. számú főút mellett prostitúciós tevékenységet folytatott.

Kelebia és Bácsalmás Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított egy marokkói és két albán állampolgárral szemben, akiket augusztus 12-én igazoltatott a járőr Mélykút és Tompa külterületén. A személyek jogszerű Magyarországon való tartózkodásukat igazolni nem tudták, így előállították őket tiltott határátlépés miatt. Az egyik albán személy ellen beutazási és tartózkodási tilalom van érvényben. A külföldieket a Kiskunhalasi Őrzött Szállásra vitték, ahol idegenrendészeti őrizetbe kerültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!