Kék hírek, bulvár

2013.07.17. 17:47

Trükkös módszerrel fogtak kerékpártolvajokat Kecskeméten

A Tolvajkergetők keddi csalikerékpáros akciója után a rendőrség szerdán elfogott két kerékpártolvajt.

baon.hu

A Tolvajkergetők - egy civil kerékpárosokból álló csoport, akik megunták, hogy folyton ellopják a kedvenc járművüket - kedden a youtube-ra töltöttek fel egy videót, amely sikeresen rögzítettek egy biciklilopást. Bár a csapat budapesti, most egy kecskeméti kerékpártárolóban helyzetek el egy csalikerékpárt, amit egy bűnözőpáros el is lopott és a Tolvajkergetők szerint a kecskeméti Kórház utcába vittek.

Az akció sikeresen végződött, a rendőrség közleménye szerint:

„A kecskeméti rendőrök egy nap alatt elfogták a két kerékpártolvajt.
A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki 2013. július 16-án délután ellopta a Kecskemét, Erzsébet körúton lévő áruház kerékpártárolójában lezárt állapotban elhelyezett, egyedi építésű, kereskedelmi forgalomban nem kapható kerékpárt. A bicikli értéke több százezer forint.
A kecskeméti nyomozók kevesebb, mint egy nap alatt elfogták és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható N. Márk 20 éves és O. Csilla 25 éves kecskeméti lakosokat, akik elismerték a bűncselekmény elkövetését.
A rendőrök orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogták és őrizetbe vették Cs. Árpád 21 éves kecskeméti lakost is, aki a rendelkezésre álló adatok szerint a lopott kerékpárt továbbértékesítette.”

A csalikerékpáros csapat a sikeres elfogást követően Facebook-poszttal köszönte meg a rendőrség segítségét, egyben fel is fedte a tolvajok kilétét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!